Tarjoa ohjelmaa Helsingin kirjamessuille

Julkaistu 14.8.2019

Tiedettä kustantavat ja julkaisevat seurat voivat järjestää ohjelmaa Tiedekirjan osastolle Helsingin kirjamessuilla. Messut järjestetään 24.-27.10.2019.

Osastolle voi tuottaa esimerkiksi paneelikeskustelun tai haastattelun. Aiheena voi olla vaikkapa seuran julkaisutoiminnassa ajankohtainen tai muulla tavoin tärkeä tai kiinnostava teema. Ohjelmaehdotus on tehtävä viimeistään 30.8.

Ohjelmaehdotuslomake kysyy ohjelman järjestäjää, otsikkoa, muotoa ja tietoja ohjelmaan liittyvistä julkaisuista, joille varataan tilaa osastolta. Lisäksi tarvitaan ohjelmasta vastaava yhteyshenkilö, lyhyt kuvaus sisällöstä ja ainakin yhden esiintyjän nimi. Ajankohdasta voi esittää toivomuksia.

Lisätietoa antaa Tiedekirja-osaston tuottaja Eija Lappi.

Tieteellisten seurain valtuuskunta TSV ja Suomen tiedekustantajien liitto jakavat osaston kustannukset. Ohjelman järjestäminen on siten maksutonta mutta kukin järjestäjä vastaa itse puhujiensa mahdollisista matka- ja muista kustannuksista.

Vuonna 2018 tiedelehtien toimittajat ja niihin kirjoittavat tutkijat keskustelivat Tiedekirjan messuosastolla mm. 1990-luvun tyttöenergiasta, tekoälystä, saunomisesta ja mytologiasta.


Julkaistu kategoriassa Jäsenyhteisöt, Kirjamessut, Markkinointi ja tiedotus, Tiedekustantajien rooli, Tiedelehdet