Opintomatka Espanjan Baskimaahan

Julkaistu 2.7.2018

Matkalla tutustutaan pienen kielialueen tieteelliseen julkaisutoimintaan, euskaran kielen asemaan sekä euskaran ja muiden kielten suhteisiin Baskimaan autonomisella alueella. Teemoina ovat mm. kielen normalisointi sekä euskarankielinen julkaisu-, kustannus- ja käännöstoiminta.

Matkan ajankohta on ma–pe 15.–19.10.2018. Helsingistä lennetään Bilbaoon, jossa majoitutaan keskustan alueella. Matkalla käydään myös San Sebastiánissa/Donostiassa.

Liitto maksaa osallistujien matkakulut (mukaanlukien kotimaanmatkat lentokentälle) ja hotellin. Vastineeksi osallistujat sitoutuvat matkan ohjelmaan. Päivärahoja ei makseta.

Matkalle haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro tiedejulkaisemiseen liittyvästä toimenkuvastasi ja perustele lyhyesti, miksi haluat matkalle ja kuinka se hyödyttäisi työtäsi. Paikkoja on kymmenen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään maanantaina 20.8.2018  osoitteella sihteeri@tiedekustantajat.fi. Päätöksistä ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti viikon kuluessa hakuajan päättymisestä.

Tiedusteluihin vastaa matkanjohtaja, Baskimaan politiikkaa ja kulttuuria tutkinut professori Pauliina Raento: praento@gmail.com tai 040 508 6552.


Julkaistu kategoriassa Opintomatkat