Lähde Madridin kirjamessuille!

Julkaistu 8.5.2022

Suomen tiedekustantajien opintomatkaohjelma vie Madridiin Liber-kirjamessuille 3.-8.10.2023. Haku on avoinna 3.5. saakka.

Kohteessa tutustutaan messujen tarjontaan ja Suomen Madridin-instituutin toimintaan. Matkan johtaa liiton pääsihteeri, professori Pauliina Raento.

Paikkoja on 15. Matkan toteuttaminen edellyttää vähintään 10 osallistujan ryhmää.

Liitto maksaa osallistujien matkat, majoituksen ja messuliput sekä tarjoaa yhteisen illallisen. Kukin osallistuja vastaa itse vakuutuksistaan. Päivärahoja ei makseta.

Vastineeksi osallistujat sitoutuvat ryhmämatkan ohjelmaan ja kirjoittavat matkastaan ytimekkään raportin.

Hae viimeistään 3.5.2023

Hae paikkaa vapaamuotoisella, lyhyellä hakemuksella, jossa kerrot (1) mikä on toimenkuvasi tiedekustantamisen tai -julkaisemisen kentällä, (2) miten arvioit matkan hyödyttävän osaamistasi, (3) mitä liiton jäsenyhteisöä edustat ja (4) osaatko espanjaa. Matkalle pääsy ei edellytä liiton jäsenyhteisöön kuulumista eikä espanjan kielen taitoa mutta niitä voidaan käyttää valinnan kriteerinä, mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja.

Lähetä hakemuksesi liiton toimistoon viimeistään 3.5. sähköpostitse: toimisto AT tiedekustantajat.fi. Liitteitä ei tarvita.

Rahoitus tiedejulkaisujen käyttökorvauksista

Suomen tiedekustantajien liiton matkaohjelma rahoitetaan tekijänoikeusjärjestö Kopioston keräämillä tiedejulkaisujen käyttökorvauksilla.

Käyttökorvauksia tuottavat julkaisut, jotka on lisensoitu Kopioston hallinnoiman sopimuslisenssijärjestelmän piiriin.


Julkaistu kategoriassa Kirjamessut, Tiedotteet