Matias Karekallas

Filosofian maisteri

+358 50 3300666

matias@tiedekustantajat.fi

Matias Karekallas on toiminut liiton projektisihteerinä vuodesta 2019 alkaen. Hän on yhdessä pääsihteerin kanssa vastuussa liiton toimiston päivittäisestä toiminnasta, kuten jäsenviestinnästä, verkkosivuston ylläpidosta, postiliikenteestä, laskutuksesta, kokousten teknisistä järjestelyistä ja muista vastaavista hallinnollisista tehtävistä.

Projektisihteeri osallistuu tarvittaessa myös esimerkiksi liiton tutkimus- ja selvitysprojektien toteuttamiseen, tietokantojen ja taustatietojen laatimiseen ja kokoamiseen liiton arkistoista, koulutustilaisuuksien seuraamiseen ja järjestämiseen, opintomatkoille, liiton kirjaston hoitamiseen ja valiokuntien työskentelyyn.

Matias on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan kulttuurimaantiede. Aiemmin hän on työskennellyt tutkijana ja tutkimusavustajana esimerkiksi Pelitoiminnan tutkimussäätiöllä sekä Helsingin yliopiston CEACG- ja IMAGES-tutkimusryhmissä, keskittyen pääasiassa musiikin, rahapelaamisen ja addiktioiden mielikuviin ja tilallisiin ulottuvuuksiin.

Matias Karekallas
Kuva: Nea Kotkavuori, Star Image