Tiedon tähden -kiertue saapuu Jyväskylään 13.3.2019

Julkaistu 26.2.2019

Kotimaisten tiedelehtien Tiedon tähden -kiertue järjestää Jyväskylän yliopistolla kirjoittajaklinikan ja luentoja keskiviikkona 13.3.2019.

Kirjoittajaklinikalla Liikunta-rakennuksessa kello 10-11.30 selviää, kuinka kirjoituksensa saa läpi kotimaiseen tiedelehteen. Yliopistotutkija Kaisa Leino alustaa.

Kasvatus-lehden toimittaja ja varapäätoimittaja Anna-Maija Tuuliainen ja tiedetoimittaja Riitta Koikkalainen kommentoivat osallistujien lähettämiä tekstejä ja vastaavat kysymyksiin.

Luennot alkavat kello 13 Ruusupuiston aulassa.

Anna-Maija Tuuliainen kertoo tiedelehdistä. Niin&näin-lehden päätoimittaja Jaakko Belt selvittää, kuinka tiedelehti syntyy. Erikoistutkija Jouko Kokkonen Liikuntatieteellisestä Seurasta pohtii tieteen ja tiedeviestinnän yhdistämistä Liikunta & Tiede -lehden esimerkin avulla.

Lähetä tekstisi kirjoittajaklinikalle viimeistään 6.3. osoitteeseen kasvatus-toimitus[at]jyu.fi Tekstin enimmäispituus on 9000 merkkiä. Paikkoja on 10.

Suomen tiedekustantajien liitto rahoittaa kiertuetta.

Ideasta ja järjestelyistä vastaavat kiertuekoordinaattori Esko Clarke Sario, Heidi Enwald (Informaatiotutkimuksen yhdistys ITY ry), Riitta Koikkalainen (Suomen tiedekustantajien liitto) ja Terhi Kouvo (Aikuiskasvatus-lehti).

Jyväskylän tapahtumaa koordinoi Anna-Maija Tuuliainen, jolta saa lisätietoja: 040 8054260.

Tiedon tähden -koordinaattori Esko Clarke Sario: 050 5541627


Julkaistu kategoriassa Koulutus, Kurssit, Tiedekustantajien rooli, Tiedotteet