Tiedon tähden -kiertue jatkaa Poriin 21.3.2019

Julkaistu 13.3.2019

Kotimaiset tiedelehdet esittäytyvät Porin yliopistokeskuksessa torstaina 21.3.2019 osana Tiedon tähden -kiertuetta.

Valtakunnallinen kiertue esittelee tiedelehdissä tehtävää työtä, ja muistuttaa lehtien välittämän tutkitun tiedon merkityksestä yhteiskunnan eri aloilla.

Porissa aloitetaan kirjoittajaklinikalla kello 10-12. Klinikan ohjaa toimittaja Anne Sankari. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.3.: tiedontahden[at]outlook.com.

Tapahtuman luennot pidetään kello 13.15 alkaen Porin yliopistokeskuksen auditoriossa 125 (Pohjoisranta 11 A). Luennoille on vapaa pääsy.

Terran päätoimittaja Hannu Linkola, yliopistonlehtori Riikka Turtiainen, yliopettaja Anne Kärki ja kirjastopäällikkö Jussi Kärki puhuvat julkaisukanavan valinnasta sekä palautteen vastaanottamisesta ja kirjoittamisesta. Aiheina ovat myös avoin julkaiseminen ja rinnakkaistallentaminen.

Kiertueelle osallistuu viitisenkymmentä kotimaista tiedelehteä. Porissa paikalla ovat mm. Kulttuurintutkimus ja Sosiaalilääketieteellinen Aikakauslehti.

Tiedon tähden -kiertueen ideasta ja toteutuksesta vastaavat koordinaattori Esko Clarke Sario, Heidi Enwald (Informaatiotutkimuksen yhdistys ITY ry), Riitta Koikkalainen (Suomen tiedekustantajien liitto) ja Terhi Kouvo (Aikuiskasvatus-lehti).

Suomen tiedekustantajien liitto rahoittaa kiertuetta.

Lisätietoja Esko Clarke Sariolta: tiedontahden[at]outlook.com tai 050 5541627.

 

 

 


Julkaistu kategoriassa Koulutus, Kurssit, Tiedekustantajien rooli, Tiedotteet