Hae NYT kansainväliseen EB-koulutukseen!

Julkaistu 17.12.2020

Suomen tiedekustantajien liitto tarjoaa jäsenorganisaatioidensa editoreille ja kustantajille mahdollisuuden osallistua Association for Learned and Professional Society Publishers (ALPSP)-järjestön etäkoulutukseen 2.–3.2.2021.

Koulutuksessa käsitellään kustantajien, päätoimittajien ja toimitussihteerien suhdetta toimitusneuvostoon otsikolla Managing and Influencing Your Editorial Board.

Koulutus edellyttää kokemusta toimitusneuvoston kanssa työskentelystä ja vähintään vuoden kokemusta kustantajan, päätoimittajan tai toimitussihteerin tehtävässä.

Jaossa on neljä osallistujille maksutonta paikkaa.

Paikkoja haetaan vapaamuotoisella lyhyellä hakemuksella viimeistään torstaina 7.1.2021. Hakemus lähetetään PDF-liitteenä liiton toimiston sähköpostiin, josta voi tarvittaessa kysyä lisätietoja: toimisto [at] tiedekustantajat.fi

Hakemuksessa selvitetään, mihin liiton jäsenorganisaatioon hakija kuuluu, mikä on hänen toimenkuvansa tiedekustantamisen tai -julkaisemisen kentällä ja miksi hän arvelee hyötyvänsä kurssin annista.

Vastineeksi kurssipaikastaan osallistujat kirjoittavat raportin, jossa he pohtivat kurssin antia omassa työssään.

Haku ALPSP:n maaliskuiselle kurssille Publication Ethics: Fraud and Misconduct avataan vuoden vaihduttua. Jaossa on 5 paikkaa.

Suomen tiedekustantajien liiton koulutus- ja tapahtumaohjelma järjestetään tekijänoikeusjärjestö Kopioston keräämillä tiedejulkaisujen käyttökorvauksilla.


Julkaistu kategoriassa Koulutus, Kurssit, Tiedotteet, toimitustyö