David Kaplanin vierailuluento 4.10.2017

Professori, tiedetoimittaja DAVID H. KAPLAN esitelmöi aiheesta Reinventing The Geographical Review Keskiviikkona 4. lokakuuta 2017 kello 17–19 Tieteiden talolla, sali 309 (Kirkkokatu 6, Helsinki).

The Geographical Review on Yhdysvaltain vanhin maantieteellinen aikakauskirja ja Yhdysvaltain vanhimman maantieteellisen seuran American Geographical Societyn tärkein julkaisu. Vertaisarvioitu lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja meneillään on 107. vuosikerta. Kaplan kertoo esitelmässään, kuinka hän on uudistanut perinteikkään lehden, kuinka työ on palvellut seurakustantajan omia uudistumispyrkimyksiä ja kuinka lehti ja sitä kustantava seura ovat kehittäneet yhteistyötään muutoksen edetessä.

David Kaplan on The Geographical Review’n päätoimittaja ja National Identities -lehden toinen toimittaja (Taylor & Francis Publishers). Hän työskentelee maantieteen professorina Kent State -yliopistossa Ohiossa, Yhdysvalloissa. Hän on toimittanut ja kirjoittanut useita kirjoja, joista uusin on Navigating Ethnicity: Segregation, Placemaking, and Difference (Rowman & Littlefield, 2017).

Tervetuloa!

David Kaplanin kotisivu: https://www.kent.edu/geography/profile/david-h-kaplan.

Ajankohta ja paikka

Keskiviikkona 4. lokakuuta 2017 kello 17–19 Tieteiden talolla, sali 309 (Kirkkokatu 6, Helsinki).

Lisätietoja

Esitelmän kieli on englanti. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Suomen tiedekustantajien liitto ry

Ilmoittautuminen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.